Værd at vide

Villa Villekulla Privat Pasningsordning

Velkommen til Villa Villekulla

Jeg vil gerne skabe en god daglig kontakt ang. børnene, så jeg vil gøre mit ypperste for at inddrage jer som forældre i børnenes hverdag, ved at fortælle om barnets dag, ting der er sket, noget sjovt blevet sagt, små pudsige episoder, både godt og skidt.


Jeg respekterer forældres forskelligheder og at ikke to børn er ens, og derfor tages der udgangspunkt i hvert enkelt barns behov og udvikling.


Jeg vil bestræbe mig på, at støtte børnene til at blive små selvstændige mennesker, motivere dem til at være med i dagligdagens gøremål og selv hjælpe til i det omfang de kan, så de kan få små succesoplevelser med i bagagen.


Jeg ønsker en åben dialog med forældrene, I må aldrig være bange for at spørge om noget, og jeg vil svare det bedste jeg kan!


Når barnet stopper i Villa Villekulla, får I en "Barnets Bog", som indeholder billeder af tiden her hos os, tegninger, blomster og lignende.


Jeg er medlem af foreningen "De private børnepassere, Nordjylland".

Foreningen står for at arrangere kurser, stormøder og foredrag, så vi hele tiden kan holde os ajour inden for børnepasning. Her får vi også informationsmateriale.


http://privatbornepasning.dk/passer/aalborg-kommune.aspx


Jeg mener, det er vigtigt at videreudvikle og dygtiggøre sig selv, derfor vil jeg løbende deltage i kurser og foredrag, som foregår i min fritid, om aftenen og i weekender.


Min deltagelse i "Fra vil selv til kan selv" om børn fra 1½ til 3 år, drager jeg rigtig meget nytte af i dagligdagen.


Hvert andet år tager jeg på kurset "Førstehjælp for småbørn"


2015 stod den igen på Sansemotorik.


I April 2014 på " var der kursus om børns trivsel og senere på året kurset "Børn og natur".


Maj/Juni 2012 var jeg til foredrag om dagplejebørns sansemotorik og generelle udvikling, og et om om Legetek´s Kompetencehjul med masser af inspiration til os private børnepassere.