Praktiske oplysninger

Villa Villekulla Privat Pasningsordning

Velkommen til Villa Villekulla

Min mand Peter er godkendt som vikar, som kortvarigt kan passe børnene i tilfælde af at jeg skal til læge o.lign. indenfor åbningstiden. Han er godkendt af kommunen og der er indhentet sociale oplysninger, straffeattest og børneattest. Jeg informerer jer, når han skal benyttes som vikar.


Barnet får en skuffe og en kasse tildelt, hvor man kan have skiftetøj, bleer og lign. så man ikke behøver at medbringe det hver dag.


Flyverdragter, regntøj og fodtøj bedes I dog tage med hjem hvis det har brug for bliver tørret.


Man kan lade barnevognen stå hos mig, også i weekender, således er man fri for at slæbe den med frem og tilbage. Barnevognene vil stå i læ udendørs. Dyner vil naturligvis opbevares tørt og varmt når det ikke er i brug. Barnevognene skal dog tages med hjem i sommerferier og juleferier for rengøring og vedligeholdelse.


Barnet skal have en ulykkesforsikring hjemmefra.


Ændringer vedr. telefonnumre skal meddeles til mig.


I skal selv medbringe:


Bleer til eget barn ved behov, og en pakke skumvaskeklude samt vådservietter ved samme lejlighed. Jeg skal nok gi besked når der småt med bleer.

•Godkendt barnevogn og sele, regnslag og myggenet.

•Dyne og pude.

•Sut med navn / sovedyr (hvis det er noget barnet finder trøst ved)

•Skiftetøj efter årstiden og fodtøj til ude/inde

•Solcreme med mindre den jeg bruger er accepteret. (Jeg forventer at børnene i sommersæsonen er smurt ind overalt inden fremmøde. Jeg sørger for at smøre alt der ”stikker udenfor” når vi går ude)